Πως αγοράζεις φτηνότερα δυνάμεις απο το Xat.com/trade

Έχει πλέον καθιερωθεί η αγορά δυνάμεων όχι μόνο από την official σελίδα του xat.com αλλά και από το trade, να αναφέρουμε πως το xat.com/trade ανήκει στα official xat του xat.com αλλά λειτουργεί ανεξάρτητα από εκείνο.



 Γιατί αγορά από το trade ;; Από το trade μπορείς να βρεις δυνάμεις πιο φτηνές από την official σελίδα αγοράς δυνάμεων του xat.com με μία μικρή απόκλιση φυσικά από την αρχική τιμή. Επίσης το xat.com/trade πουλάνε δυνάμεις που δεν υπάρχουν στο official μαγαζί.  Το να αγοράσεις ή να πουλήσεις κάτι από το trade είναι πανεύκολο δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις.. απλά μια ιδέα της αγγλικής γλώσσας για παράδειγμα .

 Ας πούμε ότι εμείς θέλουμε να πουλήσουμε 2 ημέρες days. Μέχρι στιγμής η μια ημέρα κάνει 13 xats οπότε θα πουλήσουμε τις 2 ημέρες μας 26 xats.



Όπως είδατε με αυτή την φράση (κόκκινο) δηλώσαμε στο κεντρικό του trade ότι θέλουμε να πουλήσουμε 2 μέρες για 26 xats. Όταν θα μας μιλήσει κάποιος και θέλει να κάνει την συναλλαγή θα μας πει την λέξη “trade” αλλιώς θα μας πει εκείνος την τιμή που θέλει.


Πατάμε με το ποντίκι την λέξη trade και μεταφερόμαστε στο σύστημα ανταλλαγής.

Τι πρέπει να προσέχουμε.


Πρώτα από όλα φροντίζουμε αυτά που συμφωνήθηκαν να είναι σωστά.


Όπως βλέπετε και εσείς οι 2 ημέρες οι δικές μου και τα 26 xat του άλλου είναι εκεί σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχετε τον νου σας, μπορει ο αγοραστής να αλλάξει το ποσό η ακόμα να το αφαιρέσει, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην συμβεί τίποτα.


Για αυτό τον λόγο για να γίνει η ανταλλαγή επιτυχής θα πρέπει να βάλουμε 2 φορές τον κωδικό σύνδεσης μας.

Όταν γίνει η συναλλαγή επιτυχής το chat σε πετάει και σε ξανασυνδέεσαι πίσω.

Αυτή την φορά κάναμε “trade” με xats και days, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις δυνάμεις.

Για όταν θέλετε να πουλήσετε μια δύναμη:
Sell (power) (ποσό xats/days) pc me (pc me = private chat me)

Όταν θέλετε να αγοράσετε δύναμη αντίστοιχα:
Buy (power) (ποσό xats/days) pc me (pc me = private chat me)

Όσο αφορά τις δυνάμεις για να μην πέσετε θύμα αισχροκέρδειας  και αγοράσετε κατι ακριβότερα από όσο κάνει, να συμβουλεύεστε πάντα το Fairtrade.

Τι είναι αυτό;;

Είναι στην ουσία ένας τιμοκατάλογος όλων των δυνάμεων του xat.com ,με αλλά λόγια σας δείχνει ακριβώς πόσο κοστίζει η κάθε δύναμη μέσα στo Trade

Μπορείτε να δείτε την λίστα εδώ: fair-trading-guide

See u <3